Krokodili Blog

Website per lajme te ndryshme

in vlefshmërinë e ideve astrologjike. Kjo përvojë është e zakonshme në shkencë – shkencëtarët shpesh testojnë ide që rezultojnë të Të jesh gabim. Sidoqoftë, një nga shenjat dalluese të shkencës është që idetë

Website jone

dhe lëvizjet relative të trupave qiellorë për të gjeneruar parashikime dhe shpjegime për ngjarjet në Tokë dhe tiparet e personalitetit njerëzor. Për shembull, disa forma të astrologjisë parashikojnë që
Superscript

Horoskopi Shqip

tjerëve nuk janë pjesë integrale e praktikimit të astrologjisë. Një astrolog mund të shkojë në tërë karrierën e tij ose të saj dhe të mos paraqesë gjetje në një takim shkencor ose të publikojë një artikull

Category

Dashi

mbështetur ose kundërshtuar idetë që ata propozojnë. Në vend të kësaj, ata përpiqen të provojnë idetë e tyre, të përpiqen të dalin me kundër argumente dhe hipoteza alternative dhe, në fund të fundit, të

Dashi Horoskopi

Category

Binjaket

r pritje të testueshme dhe rezultatet janë ekzaminuar në një studim të kujdesshëm, provat nuk mbështesnin vlefshmërinë e ideve astrologjike.2 Kjo përvojë është e zakonshme në shkencë – shkencëtarët shpesh

Binjaket horoskopi

Category

Akrepi

shumë të ngjarë të kishin shenja zodiakale që astrologët i përshkruajnë si “të favorshme” ndaj shkencës. 1 Nëse përdoret për të gjeneruar pritje specifike si kjo, astrologjike idetë janë të testueshme.

Horoskopi Akrepi

Category

Demi

që mund të verifikohen kundër rezultateve në botën natyrore. Për shembull, sipas astrologjisë, shenja e zodiakut ndikon në aftësinë e dikujt për të komanduar respekt dhe autoritet. Meqenëse këto tipare janë

Horoskopi Demi

imin modern të kësaj fjale. Edhe pse është pararendëse e shumë shkencave, astrologjia sot konsiderohet shkathtësi ezoterike, e cila nënkupton unitetin e gjithësisë dhe ndërlidhjen e çdo gjëje në të, ndërsa në pikëpamje të njohurive të saja dhe metodave që zbaton është plotësisht e përmbyllur dhe e përfunduar, ndaj në këtë pikëpamje, për dallim nga shkenca moderne, lënda dhe metodat e saj nuk mund të ndryshohen, përkatësisht të zgjerohen.


Pra, astrologjia thotë se të njëjtat ligje që drejtojnë universin gjithashtu drejtojnë njerëzimin. Ne nuk jemi të ndarë nga universi – ne jemi pjesë e tij. Energjitë e tij janë energjitë tona dhe prandaj duhet të punojmë në të njëjtën mënyrë si funksionon. Isshtë një supozim astrologjik që


Fokusohet në botën natyrore?

Premisa themelore e astrologjisë është se trupat qiellorë – dielli, hëna, planetët dhe yjësitë – kanë ndikim mbi ose janë të ndërlidhura me ngjarjet tokësore.